Translate Le Moustache

marți, 6 mai 2014

Lenovo Vibe ZK 910 - review




Lenovo a lansat de curand o noua  serie impresionanta de telefoane Lenovo  care se pare ca indeplinesc multe din cerintele iubitorilor de tehnologie mobila.
Chiar daca se bucura de un succes considerabil cu telefoanele inteligente bazate pe procesor Mediatek, se pare ca Lenovo are si alte aspiratii.
Acest lucru s-a dovedit foarte bine in cazul Lenovo Vibe ZK 910. Acesta vine cu un ecran de 5.5 inch- Full HD, este alimentat cu 2,2 GHz Qualcomm Snapdragon si ruleaza cu un procesor Quad Core Snapdragon 800 de la Qualcomm 5.5 IPS, are 2 GB RAM , Android 4.2 0.2 Jelly Bean si este un dispozitiv dual-SIM. Camera din spate are 13 MP iar cea din fata 5 MP cu dual -Led flash. De asemenea, acesta este primul telefon Lenovo care vine cu 4 G. La fel ca si in cazul rivalilor sai, si in acest caz, exista o serie de caracteristici inteligente cum ar fi: smart call, smart stand by, smart answer, etc. Avand in vedere ca are un ecran de 5.5 inch, acesta este destul de mare pentru a putea fi utilizat cu o singura mana. Insa functia Dialer va permite sa il folositi cu mare usurinta. Asadar in functie de orientarea aparatului, tastele se vor inclina spre laturi astfel incat si fie usor de folosit cu o singura mana. Bateria telefonului Vibe Z rezista foarte bine pana la 648 de ore in standa-by,  iar pentru conversatii pana la 33 de ore. 
Pentru cei care doresc sa-si organizeze cat mai bine sarcinile, exista o caracteristica Multi-Window insa aceasta este diferita fata de cea cu care probabil sunteti obisnuiti de pe dispozitivele smartphoneSamsung Galaxy .
Cu toate acestea, nu este prima data cand Lenovo a facut un produs high-end. Anul trecut a aparut Ideaphone K900 un telefon foarte inteligent, care este destul de asemanator cu noul Vibe Z. Diferenta majora este ca acesta are un procesor Intel Atom si este realizat din materiale ce ii confera un aspect de argint.
Desi a fost lansat cu cateva luni  in urma, Vibe Z ar trebui sa iasa in evidenta mai mult datorita performantelor pe care le poate atinge la un pret foarte avantajos.
Prin urmare, daca va doriti acest model sau alte modele de telefoane Lenovo accesati gabigsm.ro si   alegeti ceea ce aveti nevoie, ceea ce vi se potriveste cel mai bine. Noi suntem aici sa va oferim intotdeauna noutati si preturi foarte avantajoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!